Bezig met laden...

Over Domini

Sinds de introductie 5 jaar geleden heeft Domini met een uitgebreid en kwalitatief hoogwaardig assortiment impuls-ijs een goede positie weten te verwerven op de Nederlandse ijsmarkt. Er is voor ieder wat wils!

Met haar prijsstelling zit Domini zo’n 15% lager dan de huidige marktleider in impuls-ijs in Nederland.

De mensen achter Domini kennen de ijsmarkt door en door en tonen dat met hun succesvolle introducties van de afgelopen jaren. Domini garandeert voortreffelijk ijs dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Domini biedt een compleet ijsassortiment voor het foodservice kanaal. Het familiegevoel staat hoog in het vaandel en Domini verwent kinderen, tieners, vaders, moeders, opa’s en oma’s op geheel eigen wijze. In het bijzonder voor kinderen heeft Domini een mooi assortiment met sterke en herkenbare ‘characters’ opgebouwd, zoals de zeer succesvolle Minion & smurfen ijsjes.

Het assortiment wordt gecompleteerd met een lijn ijsjes voor volwassenen.

Zo is Domini in 2014 de samenwerking aangegaan met het exclusieve merk Häagen-Dazs. Het hoogwaardige assortiment van Domini met verschillende kinderijsjes, aangevuld met 4 soorten ijs van Häagen-Dazs, zorgen voor een geweldige ijskaart!